The smart Trick of nekretnine u istri That No One is Discussing

Wiki Article

Mi vam možemo pomoći oko svih bitnih pitanja u vezi oglašavanja i izrada Internet stranica, mi smo tim iskusnih stručnjaka koji će vas rado saslušati, savjetovati i voditi do cilja

Nudimo moderan prostor za održavanje poslovnih sastanka u manjim grupama s mogućnošću komotnog smještaja.

Srcoliki poluotok zaranja u kristalne vode Jadranskog mora, kao skriveni vrt iskonske ljepote koja otvara vrata suncu i toplini Mediterana. Dođite i posjetite je kako bi vaši snovi postali realnost. Multikulturna i gostoljubiva, ovo je regija gdje se različitosti spajaju kako bi stvorile sreću i ujedinjenost. Istarsko kristalno čisto much more, čiste uvale i luke, živuće ribarske brodice i popločane ulice daju jedinstven šarm Mediterana.

Arx Primus Vas traži suglasnost za korištenje kolačića u svrhu poboljšanja naše usluge i oglašavanja. Za više informacija ili unaprjeđenje postavki, molimo pronađite više informacija na linku Politika kolačića

Istra  ツ   Funtana- građevinsko zemljište na iznimno atraktivnoj lokaciji, udaljeno od mora svega eighty  metara

Vila je koncipirana kao dvoetažni prostor P+one čije su etaže međusobno povezane unutarnjim stepeništem.

Kod gradnje: • Posredujemo kod projektiranja i arhitektonskih usluga, Posredujemo kod parcelacije i svih gemetarskih usluga za ucrtavanje gradilišta izgrade, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje lokacijske dozvole, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje građevinske dozvole, Prikupljanje sve potrebne dokumentacije za dobivanje uporabne dozvole, Ugovoranje priključaka struje, vode, kanalizacije za potrebe nove građevine.

Istra, Svetvinčenat kombinacija građevinskog i poljoprivrednog zemljišta 10655m2

Ljudi koji rade u Leventu biraju nekretnine u Etileru, jer su u blizini sportskih dvorana, kafića, tržnih centara postoje stambene zgrade.

Istra, Barban građevinsko zemljište 963m2 s građevinskom dozvolom za dvije kuće

Smatramo da je diskretnost prodaje važna kao vid zaštite imovine i poslovnog impression-a naših klijenata prodavatelja, koji se nerijetko odlučuju upravo za ovu servisnu uslugu želeći da se njihove nekretnine ne oglašavaju uopćenim promotivnim kanalima, nego samo na našim stranicama. Detaljnije

Naš je cilj osigurati najbolje u profesionalnim rezidencijalnim i komercijalnim uslugama za nekretnine bogatim klijentima, koncentrirajući se na tržište više razine koje zadovoljava potrebe profinjene klijentele.

Naš posao nije samo olakšati kontakt s vlasnikom nekretnine, nego i da vas vodimo kroz cijeli proces kupnje, od kada prvi set posjetite našu Internet stranicu, do potpisivanja ugovora o kupnji.

Budite među get more info prvima u google tražilici i poboljšajte vaše poslovanje, ako ste zainteresirani za oglašavanje ili izradu Net stranice kontaktirajte nas

“Broker” agencija za nekretnine u Hrvatskoj će pomoći kupcima bilo kuća za odmor ili investitorima ili oboje pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj za rast kapitala i prihoda od turističkog najma.

Report this wiki page